Roulette grunderna

Roulette är ett spännande spel som spelas över hela världen. De stora vinsterna som är möjliga för små insatser stimulerar intresset hos både experter och nybörjare som spelar Roulette i Vegas.

Reglerna för Roulette – olika spelare använder olika färgade marker så att insatserna inte förväxlas. Värdet på dina marker bestäms av det pris du betalar för dem. När du har spelat färdigt ska du se till att lösa in dina marker vid samma bord som du spelade vid. När du lämnar bordet vet ingen vad dina marker är värda.

Varje snurr på hjulet ger en mängd olika alternativ för spelaren. En spelare kan satsa på enskilda nummer, rader av nummer eller på intilliggande nummer. En spelare kan också spela på färger, udda eller jämna nummer, bland annat. En satsning på ett enskilt nummer betalar 35 till 1, inklusive 0 och 00. Satsningar på rött eller svart, udda eller jämna nummer betalar 1 för 1, eller jämna pengar.

Vi är stolta över att kunna erbjuda Roulette i tre varianter. Förutom vårt populära roulettespel i amerikansk stil med 36 numrerade platser, ett 0 och ett 00, erbjuder vi även vår europeiska roulette, som har ett enda 0 tillsammans med de vanliga 36 numren, och som är en favorit bland våra internationella kunder. Vi erbjuder också en spännande ny version där ytterligare ett insatsalternativ läggs till.

Diagrammet visar Roulette-reglernas utbetalning för insatser med enstaka marker och de många kombinationer som är tillgängliga för dig. Dealern förklarar gärna någon av dem. Den exakta placeringen av markerna avgör vilken insats som görs. Varje spelare är ansvarig för att placera sin insats korrekt på layouten, oavsett om insatsen placeras av dealern eller inte.


Rouletteinsatser och utbetalningar

 1. Insatsen med ett enda nummer ger 35 till 1. Kallas även ”straight up”.
 2. Dubbla nummerinsatser ger 17 mot 1. Kallas även ”split”.
 3. Tre nummer ger 11 till 1. Kallas även ”street”.
 4. Fyra nummer ger 8 till 1. Kallas även ”corner bet”.
 5. Fem nummer ger 6 till 1. Endast en specifik insats som omfattar följande nummer: 0-00-1-2-3.
 6. Sex nummerinsatser ger 5 till 1. Exempel: 7, 8, 9, 10, 11, 12. Kallas även för en ”linje”.
 7. Tolv nummer eller dussin (första, andra och tredje dussinet) ger 2 mot 1.
 8. Kolumninsats (12 nummer i rad) ger 2 till 1.
 9. 18 nummer (1-18) ger jämna pengar.
 10. 18 nummer (19-36) ger jämna pengar.
 11. Rött eller svart ger jämna pengar.
 12. Udda eller jämna spel ger jämna pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.