MaximBet ingår partnerskap med US Integrity

MaximBet har samarbetat med US Integrity inför planerade lanseringar på fler nordamerikanska marknader.

Sportboken, som ägs och drivs av Carousel Group, debuterade i slutet av förra året i Colorado. Sedan dess har MaximBet säkrat marknadstillträde för att ytterligare utöka sin närvaro i flera amerikanska jurisdiktioner samt i Ontario.

Expansionen medför dock större exponering för integritetshot. För detta ändamål har varumärket skapat ett nytt samarbete med US Integrity, som – som namnet antyder – kommer att tillhandahålla tjänster för integritetsövervakning.

Dessa kommer att tillhandahållas MaximBet via dess egen instrumentpanel i hopp om att proaktivt sätta stopp för olaglig verksamhet. Detta kommer att göras genom att analysera flera olika datamängder för att identifiera oregelbundna mönster på tävlingsnivå, officiellt arbete och satsningar.

”Säkerheten och integriteten hos MaximBet när det gäller sportspel och nätcasino är av yttersta vikt, och vi är glada över att samarbeta med US Integrity när vi expanderar på den reglerade amerikanska och kanadensiska marknaden”, säger Trish Wheaton, Director of Compliance på MaximBet.

”US Integritys proaktiva strategi för att upprätthålla integriteten kommer att spela en central roll när det gäller att upptäcka potentiellt misstänkt spelaktivitet.”

US Integritys vd och medgrundare Matthew Holt uttryckte en liknande känsla och tillade: ”US Integritys uppdrag är att tillhandahålla konfliktfria, bästa insikter och lösningar för efterlevnad till våra kunder.

”Vi ser fram emot att arbeta med det exceptionella teamet på MaximBet. Alla våra partners har åtagit sig att följa de högsta integritetsstandarderna, och de är inget undantag.”

I andra nyheter samarbetade MaximBet nyligen med sångerskan Nicki Minaj, som kommer att arbeta med varumärket med bland annat merchandise och fanupplevelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.