PlayStar får 15 miljoner dollar i kapitaltillskott från Meyer Global Management

PlayStar noterade att Meyer Global Management har uppmärksammat företaget och att koncernen har fått en ”flygande start under de fem månader som den har varit verksam i New Jersey”.

Det teknikfokuserade investeringsbolaget har nu satsat en åttasiffrig summa på onlinekasinomärket för att driva på tillväxtplanerna. PlayStar uppgav att man kommer att använda investeringen för att stödja lanseringen i Pennsylvania nästa år.

”PlayStar är glada att välkomna Meyer Global Management som aktieägare i vår verksamhet”, säger PlayStars vd Per Hellberg. ”MGM:s förtroende för PlayStar att tillhandahålla 15 miljoner dollar för att stödja oss i en tid av sådan ekonomisk osäkerhet säger mycket om PlayStars resultat under de senaste månaderna.

”Medan flera onlinespelsajter har tvingats upphöra med sin verksamhet under det senaste året har vi överträffat våra ursprungliga prognoser och är väl positionerade för ytterligare expansion. Finansieringen från Meyer Global Management kommer att göra det möjligt för oss att bygga vidare på denna inledande framgång när vi växer vår verksamhet i New Jersey och ser ut att lansera PlayStar i Pennsylvania.”

PlayStar tillade att MGM fokuserar på att identifiera företag som ligger i framkant när det gäller innovation, och MGM anser att MGM har potential att växa kraftigt i USA.

Meyer Global Managements vd Owen E. H. Meyer kommenterade: ”Meyer Global Management är ett investeringsföretag som fokuserar på att identifiera innovativa teknikföretag som har en långsiktig hållbarhet för att ge stark avkastning till våra investerare.

”Vad vi har sett från PlayStar sedan det debuterade i New Jersey för några månader sedan är mycket imponerande och jag tror att med vårt stöd har företaget potential att bli lika populärt när det går i drift i Pennsylvania. PlayStars ledning har stor erfarenhet av den här branschen och vi ser fram emot en fortsatt ökning av antalet spelare som förvärvas och behålls.”

Skrivit av joser.org/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.